Resultaten voor evenementenbureau

evenementenbureau
BrandEvent: evenementenbureau voor onvergetelijke feesten.
BrandEvent organiseert originele en opmerkelijke evenementen voor uw klanten, uw personeel of andere relaties. Als evenementenbureau rollen wij de rode loper uit voor uw gasten. We verpakken uw boodschap in een creatief concept en een onvergetelijke ervaring. Ontdek onze events!
Evenementenbureau Hofstad Events in Den Haag.
Een bedrijf dat grote ervaring heeft in het organiseren van unieke, vrolijke en gezellige bedrijfsfeesten, groepsuitjes, speurtochten en themafeesten? Een evenementenbureau in Den Haag dat zorgt voor de beste gidsen en enthousiaste begeleiders voor elk event. Ervaring met mensen, afspraak is afspraak en uw uitje in Den Haag persoonlijk ingevuld!
Evenementenbureau de beste bedrijven in uw buurt.
Van der Weyden Feestarchitekt is een evenementenbureau uit Kortrijk geleid door Martine Hoorens. Van der Weyden is een event planner uit West-Vlaanderen gespecialiseerd in het organiseren van een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest, babyborrel, fees.Hoorens, Kortrijk, Harelbeeksestraat, feestorganisatie, feestorganisator, evenementenbureau, wedding planner, hostessen, West-Vlaanderen Van der Weyden Feestarchitekt is een evenementenbureau uit Kortrijk geleid door Martine Hoorens.
Thomas More lanceert evenementenbureau van studenten.
Blader: Home / cross-promo-madein-nieuwsblad / Nieuws / Thomas More lanceert evenementenbureau van studenten. Thomas More lanceert evenementenbureau van studenten. Door Dominique Merckx op 26 november 2014. Deel op Facebook. Deel via LinkedIn. Woensdag werd YourEvents officieel geopend, een evenementenbureau dat gerund wordt door studenten Project en eventmanagement van Thomas More.
YourEvents Evenementenbureau van studenten Nieuws Thomas More.
YourEvents Evenementenbureau van studenten. YourEvents Evenementenbureau van studenten. 26 november 2014. Op woensdag 26 november wordt in Turnhout YourEvents officieel geopend. YourEvents is een evenementenbureau dat gerund wordt door studenten Project en eventmanagement van Thomas More. Het leerbedrijf krijgt een vaste stek op de Turnhoutse campus van de hogeschool.
De Buck Agency: jouw duurzaam evenementenbureau De Buck.
Maar doordat we ook evenementen, congressen en seminaries in het buitenland organiseren, is dat dus ook van toepassing op De Buck als evenementenbureau. Op dit moment straalt De Buck duurzaamheid uit op alle vlakken. Dat is niet altijd zo geweest.
Evenementenbureau-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Leidinggevende voor evenementenlocatie Nijmegen. Voor het evenementenbureau DoeNederland zijn wij op zoek naar een leidinggevende die onze locatie Nijmegen kan runnen voor 30 uur per week. DoeNijmegen.nl is een van de vestigingen van DoeNederland.nl, het evenementenbureau dat al 17 jaar.
DJ huren en band boeken. Evenses: entertainment voor feest en bruiloft.
Zo hebben wij in de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Utrecht en Den Haag vele tevreden klanten. Tevens zijn wij vaste leverancier van entertainment voor uw evenementenlocatie, evenementenbureau, horeca gelegenheid, weddingplanner, cateraar en trouwlocatie. Neem gerust contact met ons op indien u nog vragen heeft.
home TWICE entertainment.
Wij zijn een full service evenementenbureau met een neus voor ideeën, een feilloos gevoel voor timing, een ferme dosis gezond verstand, een onlesbare dorst naar de ultieme uitdaging, een sterke structuur, een rechttoe-rechtaan mentaliteit en andere kwaliteiten die jouw evenement ten goede komen.
Leerbedrijf Evenementenbureau Deltion.
Daarnaast lopen ook de reserveringen voor Brasserie Restaurant Guillaume, Grand Café Amadeus, het theater en opleiding artiest via het Evenementenbureau. Het Evenementenbureau is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 17.00 uur en op woensdag en vrijdag van 09.00 12.00 uur.
Evenementenbureau Denderleeuw Eventures Herregodts Koen.
Ik accepteer de algemene gebruiksvoorwaarden. Doe beroep op ons evenementenbureau. Geef de organisatie van uw evenement uit handen en vertrouw volledig op de knowhow en service van Eventures uit Denderleeuw. Het evenementenbureau is uw partner voor geslaagde en onvergetelijke feesten en activiteiten.

Contacteer ons