Op zoek naar teambuilding?

teambuilding
Initiaties en teambuilding aan de Belgische kust! De Panne UiT in Vlaanderen.
Initiaties en teambuilding aan de Belgische kust! Sportactiviteit Outdoor en adventure. Welkom bij Initiaties.be, het outdoor-activiteitencentrum van. 4-voudig Belgisch Kampioen Freestyle Kitesurfen Steve Verelst en zijn echtgenote Tineke David. We zijn gevestigd in De Panne, België, bij surfclub Side Shore Surfers.
Teambuilding Adventure Valley Durbuy.
Ik wil je nog eens bedanken voor de leuke teambuilding! We hadden een toffe tweedaagse in Durbuy en werden goed gesoigneerd. Het was een ontdekking om al die nieuwe initiatieven te zien daar! Veel succes verder en tot een volgende.
Teambuilding Sportcentrum Peerdsbos.
Het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos beschikt over alle faciliteiten waarover een modern sportcentrum moet beschikken. Een moderne sporthal en omnisportzaal, een boogschietstand, een multifunctionele vergaderzaal met alle moderne voorzieningen whiteboard, flipover, geluidinstallatie, beamer en draadloos internet en catering afgestemd op je wensen.
Teambuilding 1001activiteiten.be.
Mogelijk op elke gewenste locatie in België of op onze eigen locatie in Hoegaarden. Sport en spel Teambuilding. Deze all-round teambuilding gaat bij voorkeur door op onze locatie in de Tuinen van Hoegaarden maar kan ook op verplaatsing aangevraagd worden.
Teambuilding in de natuur Natuurpunt.
Home Activiteiten Agenda Teambuilding in de natuur. Teambuilding in de natuur. Beleef een onvergetelijke dag in de natuur. Natuurbeheer is dé perfecte basis voor teamervaring met uw bedrijf. Samenwerken, taken verdelen, samen een doel bereiken en achteraf genieten van het resultaat staan hierbij centraal.
Incentives Team building Visit Brussels.
Nog meer van dat! Help ons om informatie nog meer op bezoekers af te stemmen en om nog meer gastvrijheid tentoon te spreiden door beoordelingen en opmerkingen door te geven. Vul daarom alstublieft deze vragenlijst in dit neemt slechts enkele minuten in beslag en win misschien een weekend voor twee in Brussel!
Chain Reaction Moodmaker Teambuilding Events.
Vorig jaar 2016 hebben ze genoten van een stevige outdoor teambuilding Schotse Highland Games, dit jaar gooiden we het over een meer creatieve boeg met onze Chain Reaction bouw de langste en meest creatieve. Chain Reaction: Teambuilding méér dan gewoon wat spelletjes spelen.
Teambuilding in één van onze logies Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Teambuilding in één van onze logies. Wil je graag een dagje weg met de collega's, maar je weet niet waar naartoe? In deze logies kan je aan teambuilding doen en zelfs overnachten indien gewenst! Een welverdiende nachtrust na een ritje met een vespa, 2 pk'tje, huifkar.
Teambuilding bij Kinepolis Business.
Teambuilding: doorbreek de dagelijkse sleur met collega's.' Op zoek naar een goed idee voor je aankomende teambuilding? Wil je eens iets anders doen dan het typische bowlen, dineren of quizzen? Dan heb je wellicht al eindeloos het internet afgeschuimd op zoek naar een goede activiteit.
Event Masters / Teambuilding / Let's' organize your company's' next event! Instagram icon.
Teambuilding events zijn tegenwoordig een vitaal deel van het bedrijfsleven, zowel in MNO's' als in kleinere bedrijven. Om succesvol te zijn, dient elk teambuilding evenement iedereen te betrekken, goed georganiseerd en memorabel te zijn. Ons departement teambuilding heeft meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van creatieve en innovatieve evenementen.
Teambuilding in Mechelen? Kom naar Technopolis! Technopolis.
Nee, dit jaar moet je voor de teambuilding niet kiezen tussen nog maar eens paintballen, kajakken op de Dijle of wandelen door Mechelen. Want dit jaar kom je voor jouw teambuilding naar Technopolis. Origineel, tot in de puntjes verzorgd en perfect voor je budget.

Contacteer ons