Resultaten voor teambuilding

teambuilding
Sociale teambuilding VDAB.
Dat kan gaan van sporten met asielzoekers, tot het schoonmaken van een natuurgebied of kamers schilderen in een centrum voor begeleid wonen. Uiteraard hoef je niet in zee te gaan met een externe partner om een sociale teambuilding op poten te zetten.
Teambuilding voor bedrijven Locat Events.
Tijdens een gesprek kunnen we perfect aanvoelen welke teambuilding activiteit het beste past voor jullie bedrijf en collegas. We kunnen dan ook elk teambuilding spelletje in detail uitleggen; of een afspraak maken zodat je ter plaatse onze locatie en materiaal kan ontdekken.
Collega's' Geoteam.
Van een unieke teambuilding locatie gesproken! Beland in het spannende geocaching avontuur van Adolphe, een eenvoudige dorpeling die de piloten van de neergehaalde geallieerde toestellen in de Ardense bossen hielp ontsnappen tijdens WO II. Op avontuurlijke geocaching teambuilding met dit spel.
Teambuilding in M.
Teambuilding in M. Beleef samen met je collega's' een onvergetelijke dag in M. Op zoek naar een leuke en creatieve teambuilding? Dan ben je in M aan het juiste adres. Met TeaM, onze gloednieuwe teambuildingsactiviteit, beleef je samen met je collegas gegarandeerd een onvergetelijke dag in het museum!
Social Team Building Kampenhoeve buitengewone team learning dagen.
Heb je zin om afstand te nemen van de dagelijkse werkzaamheden op kantoor? Wil je beter samenwerken met je collegas door te leren van ezels en paarden? En dat in een oase van groen en rust? Ga dan voor een originele teambuilding op de Kampenhoeve!
Teambuilding Dinant Evasion.
Evenementiële rondvaarten voor bedrijven. Organiseer uw bedrijfsevenement op een van ons perfect uitgeruste boten. Ideaal voor seminarie, teambuilding, klanten ontvangst, product lancering. Ardennen Challenge en experimenten die per team opgelost moeten worden om de onderlinge samenwerking te verstevigen. Milieu: actie 2016.
Teambuilding activiteiten Antwerpen Funkey.
Met onze teambuilding zoekmachine wordt het heel eenvoudig om de teambuilding activiteiten te vinden die bij je passen. Op zoek naar teambuilding in Antwerpen? Hier vind je snel de meest originele concepten van professionele bedrijven, gespecialiseerd in teambuilding, workshops en activiteiten voor groepen.
Teambuilding Turnhout WegmetdeBaas heeft het grootste aanbod!
Dreamworld-events: Dreamworld-events is een creatief evenementenbureau. Voor zowel een familiedag, teambuilding, theme party's, product launchetc.daarom, zijn wij en onze klanten zeer tevreden met ons motto Where" actions speak louder than words.PersoneelsfeestenHet" doel van een personeelsfeest, familiedag of. Teambuilding in Turnhout.
Teambuilding De Kijkuit.
De perfecte activiteit voor een hechter team. Onder begeleiding van ons en met het aanvuren van een kapitein strijden 2 groepen tegen elkaar tijdens enkele unieke activiteiten, met onder andere bakken stapelen, touwtrekken, hoog klimrek, indianenkanos tienzitters, wandelende A een gesjorde constructie waarop 1 persoon met het team aan de slag gaat, Bak race.
Teambuilding in het Adventure Park Het Warredal Neeroeteren.
Combinatie van het klimbos teambuilding laag keuze uit 2 hoge opdrachten en één adrenaline opdracht. Bouwen van toren op hoogte. Forfait van 480 voor 1-8 personen. Per deelnemer extra: 58 pp. Bij enkel keuze teambuilding laag: minprijs van 10. Inclusief één drankje.
Teambuilding To The Point Events.
Teambuilding draagt bij tot een hechte bedrijfssfeer, en dus tot het succes van uw onderneming. Tijdens een teambuilding-activiteit leren collegas elkaar op een heel andere manier kennen. Wij gaan zo ver als u wil, of net dat éne stapje verder Benieuwd hoe ver wij voor u kunnen gaan?

Contacteer ons