Meer resultaten voor eventbureau

eventbureau
Eventbureau.nl Ervaar het verschil!
Eventbureau.nl is het evenementenbureau van Nederland met meer dan 15 jaar ervaring. Wij organiseren bijzondere evenementen met spraakmakende concepten die gebaseerd zijn op uw doelgroep, doelstelling en budget! Wij zijn een nononsense eventbureau waarbij het creëren van onvergetelijke momenten het voornaamste doel is.
Eventbureau Jada Events.
Doe dit jaar eens wat anders en laat het bedrijfsfeest, de personeelsborrel of het familiefeest organiseren door eventbureau JADA events. Wij zijn gevestigd in Antwerpen en bieden u een scherpere kijk op events. Niets is te gek; een kleinschalig meeting met tien genodigden?
Zussen starten hip eventbureau PineAppleZZ Made in Mechelen.
Zussen starten hip eventbureau PineAppleZZ. Bart De bruyn 24 juli 2018. BONHEIDEN De twee zussen Michèle en Charlotte Roggemans laten met PineAppleZZ een nieuwe wind door eventland waaien. Het nieuwe eventbureau uit Bonheiden wil komaf maken met standaard evenementen of feestjes en kiest voor hip, trendy en fris.
Effectivents Eventbureau en trainingen in Eventmanagement.
Eventbureau voor al uw business events. U wilt een interactief seminar organiseren? Een kick-off neerzetten waarin de nieuwe kernwaarden worden beleefd? Een pand feestelijk openen? Of een nieuw product lanceren? Wij maken de vertaalslag van uw uitgangspunten en doelstellingen naar een creatief eventconcept.
Meetjesland krijgt nieuw eventbureau.
Meetjesland krijgt nieuw eventbureau. 14 January 2016 redactie. Sven Meirezonne, voorheen communicatieverantwoordelijke bij Gent BC en Timo Suttels, ceremoniemeester, hebben samen een nieuw eventbureau opgericht, Fermevent. Er leeft zon vooroordeel dat mensen in onze branche dure vogels zijn, meldt het duo.
Limousineverhuur, eventbureau, evenementenbureau, Le Miracle, Ardooie West-Vlaanderen.
Dresscode: soiree and Venician mask. Music by Mario Courtens. Tickets 2900, Euro, presale 2500, Euro. One welcome drink incl. Order your tickets now! Onze-Lieve-Vrouwstraat 21/2, 8850 Ardooie. BTW nr 0550882695. 0474/48 06 07. Home Eventbureau Upcoming events Limousineverhuur Diashow Contact.
Oud-student Jelle Leplae werkt voor gelauwerde Fast Forward eventbureau VIVES.
Zoek je opleiding. Oud-student Jelle Leplae werkt voor gelauwerde Fast Forward eventbureau. Oud-student Jelle Leplae werkt voor gelauwerde Fast Forward eventbureau. Voor de hervorming van onze opleiding eventmanagement spraken we ook een aantal oud-studenten aan die al enkele jaren ervaring hebben in de eventsector.
Eventbureau Nick Nuyens helpt bij GP Jef Scherens Sport HLN.
De 49ste editie van de GP Jef Scherens-Rondom Leuven cat. 1.1, die op zondag 23 augustus plaatsvindt, is vandaag in Leuven voorgesteld. Nieuw is dat het eventbureau ISEA, met ex-wielrenner Nick Nuyens, de handen in elkaar heeft geslagen met De Stoempers, het organiserende comité.
Luckytree Luckytree.
CULTURAL DAYS GHENT/ANTWERP. OPENING EXPO S.M.A.K. SALON DEFILE SMITS STUDIO SUMMER. PRIVATE EVENT PARTY ENFINITY UCO TOWER GHENT. LIGHT FESTIVAL GHENT. 5 YEARS ENFINITY STAM GHENT. LAUNCH SPECIAL COUTURE COLLECTION PAPYRUS UCO TOWER GHENT. luckytree T32 9 328 10 83 info@luckytree.be.
Expertise VO Event Eventbureau belgie VO Event.
Online of offline, op het web of op het terrein: wij staan aan uw zijde, zowel in België als in het buitenland. Congressen, teambuildings, conferenties, merklanceringen, lifestyle, bedrijfsfeesten VO Event is uw partner om uw professioneel evenement om te toveren tot een onvergetelijk gebeuren voor uw medewerkers, klanten, leveranciers enzovoort.
Hoe een eventbureau kiezen? eventplanner.tv.
eventplanner.tv Hoe een eventbureau kiezen? Hoe een eventbureau kiezen? BE vs NL Evenementenstad Antwerpen Doeltreffende enquêtes Alle afleveringen. Het topic voor vandaag is evenementenbureaus. Wanneer doe je een beroep op een bureau en wat kan je zelf organiseren? Waar let je op bij de keuze van een organisatiebureau en wat zijn de spelregels van een pitch?

Contacteer ons