Zoeken naar feestlocatie

feestlocatie
Een tent als feestlocatie? Zo pak je het aan House of Weddings.
Trouwen in een tent in de zomer plan je namelijk helemaal anders dan in de winter. Overloop met je wedding planner en leveranciers waar je best rekening mee houdt tijdens die periode van het jaar wanneer je voor een tent als feestlocatie kiest.

Chateau de Rivieren. Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 10 650 personen. Eigen catering is niet mogelijk. Van der Valk Hotel Beveren. 10 800 personen. Eigen catering is niet mogelijk. 1 2 3 46. Alle feestlocaties in Zwijnaarde. Alle feestlocaties in Aalst. 020 6154 183.
eventnews.be Levi Party Rental en FÆK partner voor exclusieve feestlocatie in Gent.
Levi Party Rental en FÆK partner voor exclusieve feestlocatie in Gent. 19 maart 2018. Een spraakmakend feest of evenement organiseren in een originele pop-upsetting? Dat kan van half augustus tot midden oktober in Gent dankzij het exclusieve partnership dat FÆK en Levi Party Rental sloten met De Feestarchitect en Swing.
Feestlocaties die we leuk vinden Eetclusief.
Feestlocaties die wij leuk vinden. Eetclusief is niet verbonden aan één feestlocatie. We verzorgen de catering waar onze klanten dat willen. Toch hebben we onze voorkeur voor bepaalde locaties. Gewoon omdat we er goede ervaringen mee hebben. Laat u inspireren!
Unieke feestlocatie Antwerpen San Marco Village.
Iedereen zal nog wekenlang napraten over het huwelijksfeest of bedrijfsfeest dat u organiseerde. Uw bedrijfsfeest of huwelijksfeest op unieke feestlocatie nabij Antwerpen. Organiseert u dit jaar het bedrijfsfeest? Of gaat u binnenkort trouwen en zoekt u nog een geschikte feestlocatie?
Feestzaal Barcelona Meeting Feestlocatie, trouwlocatie, vergaderruimte huren Barcelona.
Feestzaal Barcelona Meeting is dé feestlocatie bij uitstek! Aan de scherpste voorwaarden kan u bij ons een unieke trouwlocatie of vergaderruimte huren. multifunctionele ruimte van 220 m2 in gerenoveerd whiskydepot op de Scheldekaaien. ideaal voor feesten, recepties, vergaderingen, presentaties, conferenties, diners.,
Lindehoeve Feestlocatie.
lindhoeve tuinkamer 3. Op reservatie, op weekdagen en in het weekend! Om uw feesten te begeleiden kunnen we beroep doen op traiteur Amand.: BJörn heeft de kookkriebel van kindsaf aan meegekregen, hij is opgegroeid in een familie gepassioneerd door koken.
De ideale feestlocatie De Vesten.
Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat een feestlocatie over de nodige faciliteiten beschikt zoals aansluitingen voor een licht en geluidsinstallatie, eventuele catering, enzovoort. De Vesten als jouw ideale feestlocatie. Zowel voor bedrijfsfeesten als voor familiefeesten vormt De Vesten de perfecte feestlocatie.
Feestlocatie Vlaams Brabant Feestzaal Waerboom.
Feestlocatie Vlaams Brabant. Voor een bijzondere en veelzijdige feestlocatie in Vlaams Brabant kunt u terecht bij Salons Waerboom. Gastvrijheid heeft een naam! Wij staan voor uw klaar met onze uitgebreide service op het gebied van feesten en evenementen. Bijzondere feestlocatie in Vlaams Brabant.
The Red Penguin.
The Red Penguin is een veelzijdig project dat nieuw leven blaast in het voormalige Casino van Mol-Wezel. Ontdek de meerwaarde voor uw feest. Geniet van muziek, kunst, theater en nog zo veel meer. THE RED PENGUIN CLUB. Concerten, dansfeesten meer.
Bokrijk Bokrijk als feestlocatie.
Werken in Bokrijk. Bokrijk als feestlocatie. Bokrijk als feestlocatie. Voor meer info of reservaties, contacteer ons op 011/26 53 00 of via bokrijksales@limburg.be. Sfeervolle brasserie met buiten en binnenterras. Het gevarieerde aanbod bevat verrassende snacks, verse salades, seizoensgebonden menus en stevige streekbieren.

Contacteer ons